Referenties

Hier kunt u referenties lezen over De Schminkkoffer:

Kinderschmink op locatie:

Als je de kinderen eens leuk en professioneel wilt laten schminken ben je bij de Schminkkoffer op het juiste adres! Geduldig en leuk worden de kinderen omgetoverd in ware plaatjes! Een echte aanrader!

Namens alle collega’s van Intratuin Heerhugowaard

 

Met mijn evenementenbureau Lotus Events heb ik al meerdere malen Martine ingehuurd. Ik word al vrolijk als ze met een zonnig gezicht aan komt lopen en helemaal klaar is voor de dag. Ze maakt prachtige gezichten en de kinderen zijn altijd blij als ze geschminkt zijn. Ze gaat heel goed met de kinderen om en heeft een goed team om zich heen. De professionaliteit en kwaliteit van de Schminkkoffer is van hoog niveau. Met de Schminkkoffer bij het evenement word de dag altijd opgevrolijkt! Bedankt voor alles wat je tot nu toe voor en met ons gedaan hebt en we gaan nog voor vele andere evenementen.

Tot snel weer!

Dorine Kat-Stronck

Lotus Events

 

Wij als winkeliersvereniging van winkelcentrum Europaplein in Heemskerk hebben al verschillende keren de Schminkkoffer ingehuurd omdat wij van mening zijn dat ALS je iets organiseert, dan moet het ook professioneel zijn! De Schminkkoffer, d.w.z. Martine Lissenberg staat altijd voor ons klaar bij een buurt- of pleinfeest en haar schminkresultaten zijn van grote klasse! Ook haar collega schminksters leveren topkwaliteit.”

Marianne Toman 

 

Cursus kinderschmink voor volwassenen:
Als man deelnemen aan een schminkcursus, doe je dat? Ja !
Bij Martine ben je dan aan het goede adres. Met 3 anderen (natuurlijk vrouwen..) de schmink-beginselen leren op een leuke manier. Stapsgewijs leerde ik de basis over materiaal, de techniek en ontwerp.
Tijdens de avonden transformeerden we elkaar in vlinders, draken, prinsessen en kreeg ik zelfs eye-art.
Al doende leert men, ik had niet gedacht zoveel vaardigheid op te doen.
Martine kan haar kennis goed overdragen met respect voor ierders niveau.
Leuk om te doen en veel geleerd. Martine bedankt !”
Ed.
 

Bellypaint/themaschmink:

 

Toen ik een aantal maanden zwanger was kwam ik in een speurtocht naar betaalbaar en in de buurt belly-paint bij de Schminkkoffer terecht. Zoals de meeste mensen had ik geen idee wat het nou precies zou gaan inhouden en wat de mogelijkheden waren maar Martine liet me alle vrijheid om creatief te zijn. En ik had tijd want na overleg besloten we te wachten tot ik minstens 32 weken was.
Omdat ik veel op reis was voor mijn werk, met buik en al, en omdat we ook vrienden over de hele wereld hebben wonen, en omdat mijn buik supermooi rond was kwam het idee van een werelbol naar voren. Met wat geprinte kaartjes (2D op papier) en mijn natuurlijk maar aan 1 kant van de rondte beschikbare buik ging ze aan de slag, dit was echt 100% creatief met de werkelijkheid omgaan en het resultaat was spectaculair. De oceanen waren dezelfde kleur als het shirtje wat ik had aangetrokken en elk continent kreeg een mooie felle kleur. Ik heb de foto’s wel aan mensen in 15 verschillende landen gestuurd.
In de jaren erna liep ik steeds met het kaartje van de Schminkkoffer in mijn handtas, ik was een echte ambassadeur. Maar volgens mij is uiteindelijk alleen mijn buurvrouw/vriendin Melanie zich ook daadwerkelijk gaan laten schminken tijdens haar zwangerschap. Bellypaint is wel heel mooi, maar kennelijk is er toch wel een grote drempel bij veel vrouwen. Jammer hoor.
En niet alleen bij zwangere vrouwen zie ik aarzeling…. verkleden voor een speciale gelegenheid vinden mensen toch normaler dan schminken, terwijl het zo spectaculair en mooi kan zijn.
Op het HEMA hoofdkantoor personeelsfeest, zo werd mij als nieuwe medewerker verteld, gaat iedereen verkleed. En toen dat feest was bleek dat verkleden toch ook echt spectaculair en mooi uit kan pakken. Maar … ik was de enige die geschminkt kwam en maakte daarmee zoveel indruk ik de hoofdprijs van de avond kreeg: een scooter.
Die middag was ik met 2 mogelijke jurken en een roze vis bij Martine aangekomen met het verzoek tot ‘doe maar wat met zee en vissen, het mag best groot en spectaculair’. Nou, dat heb ik geweten want mijn gezicht, oor, hals, nek, decollete en rug waren exact in de kleur van mij zeegroene jurk en er zaten allerlei vrolijke roze (gewelig nageschilderd van het voorbeeld) vissen en witte belletjes. En om me niet als de hulk de deur uit te laten gaan had Martine alleen mijn rechterkant geschminkt, aan de linkerkant zat alleen bij mijn ogen nog een fraaie blauwgroene golf.
Martine is niet alleen een aardige dame waarmee je de tijd tijdens het schminken gezellig kunt kletsen en die je van thee en koekjes voorziet. Ze kan ook nog eens geweldig mooi werk afleveren. Echt een aanrader.”
Barbara van de Kerke, Amsterdam