Over mij

Over Martine Lissenberg

Mijn naam is Martine Lissenberg en ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt, waardoor ik heel gedreven ben in wat ik doe, met een groot hart voor mijn klanten; groot en klein.” 

Ik ben pedagogisch werker en dramatherapeut, maar wilde toch graag een meer creatief beroep uitoefenen. Mijn achtergrond helpt mij wel in mijn manier van werken, vooral tijdens het  geven van schminklessen aan kinderen en jongeren.

Ook zorgt mijn achtergrond ervoor dat ik het schminken therapeutisch inzet bij de bodypaintverwerking. Ontzettend mooi en dankbaar om te doen. 

Ik vind het belangrijk om me zelf te ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de nieuwe technieken en materialen, daarom volg ik regelmatig workshops bij (internationale) face- en body- painters. 

Op de Facebookpagina van De Schminkkoffer zie je het laatste nieuws en de nieuwste foto’s. Klik hier om naar de Facebook pagina te gaan.

de schminkkoffer Hemelum logo

De workshops en cursussen gevolgd door de eigenaresse van de Schminkkoffer....:

“Regelmatig volg ik workshops van internationale face-painters om nieuwe technieken te leren en me te blijven onderscheiden.”  O.a.: