Referenties en klanten
van De Schminkkoffer

de Schminkkoffer

Referenties en klanten

Referenties

“Het is bijzonder om te ervaren hoe Martine de bodypaint erop zet. Pure kunst! Het bizarre is dat in dit geval van de jeans deze er niet alleen realistisch uitziet… maar ook zo voelt. De jeans voelt echt en comfortabel te dragen. De schmink met gemak afgespoeld nadat deze er de gehele dag opgezeten had. Fijn product.”

             …………………………………………………

“Als je de kinderen eens leuk en professioneel wilt laten schminken ben je bij de Schminkkoffer op het juiste adres! Geduldig en leuk worden de kinderen omgetoverd in ware plaatjes! Een echte aanrader!

“Namens alle collega’s van Intratuin Heerhugowaard”

                ………………………………………………

Met mijn evenementenbureau Lotus Events heb ik al meerdere malen Martine ingehuurd. Ik word al vrolijk als ze met een zonnig gezicht aan komt lopen en helemaal klaar is voor de dag. Ze maakt prachtige gezichten en de kinderen zijn altijd blij als ze geschminkt zijn. Ze gaat heel goed met de kinderen om en heeft een goed team om zich heen. De professionaliteit en kwaliteit van de Schminkkoffer is van hoog niveau. Met de Schminkkoffer bij het evenement word de dag altijd opgevrolijkt! Bedankt voor alles wat je tot nu toe voor en met ons gedaan hebt en we gaan nog voor vele andere evenementen.”

de schminkkoffer Hemelum logo

Klanten van de schminkkoffer

Door de bedrijfslogo’s naar links of rechts te bewegen komen de diverse bedrijven in beeld.